Sunday, October 17, 2010

PESURUHJAYA PENGAKAP DAERAH PUDU DIBERI PENGHORMATAN MERASMIKAN HARI ANUGERAH KOKURIKULUM SEKOLAH MENENGAH TEKNIK KUALA LUMPUR

Salam Pengakap;

Ucapan jutaan terima kasih dan penghargaan khusus kepada pihak pentadbiran Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur diatas penghormatan dan kepercayaan yang diberikan kepada saya selaku Pesuruhjaya Pengakap Daerah Pudu untuk merasmikan Hari Anugerah Kokurikulum Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur tahun 2010 yang telah berlangsung di Dewan Utama Sekolah Menengah Teknik pada hari Jumaat 15 haribulan Oktober 2010 yang lalu.

Penghormatan ini amat disanjungi bukan sahaja oleh diri saya sendiri secara peribadi tetapi juga oleh seluruh warga pentadbiran Persekutuan Pengakap Malaysia Daerah Pudu amnya.

Budi dan penghargaan seluruh warga pentadbiran Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur tidak akan dilupakan selagi hayat dikandung badan. Semoga persefahaman yang telah sedia terjalin akan mempu mengorak kepada kecemerlangan pembelajaran Kokurikulum pada masa hadapan untuk para pelajar sekalian.

Pesuruhjaya Pengakap Daerah Pudu.

No comments:

Post a Comment

VIDEO

Loading...